Recept na salát z čerstvé zeleniny, doplněný tuňákem a vejcem. Takto připravený salát můžeme podávat s křupavou bagetou i jako hlavní chod.
2 ks | vejce |
1 ks | paprika žlutá |
1 ks | ledový salát |
100 g | okurka salátová |
2 ks | velké rajče |
100 g | cibule bílá |
100 g | zelené olivy bez pecek |
1 konzerva | tuňák ve vlastní šťávě kousky |
4 lžíce | sterilovaná zlatá kukuřice |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
olivový olej | |
mletý bílý pepř | |
ocet vinný |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena