Recept na salát z čerstvé zeleniny, doplněný tuňákem a vejcem. Takto připravený salát můžeme podávat s křupavou bagetou i jako hlavní chod.
2 ks | vejce |
1 ks | žlutá paprika |
1 ks | ledový salát |
100 g | salátová okurka |
2 ks | velké rajče |
100 g | bílá cibule |
100 g | zelené olivy bez pecek |
1 konzerva | tuňákové kousky ve vlastní šťávě |
4 lžíce | sterilovaná zlatá kukuřice |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
olivový olej | |
mletý bílý pepř | |
vinný ocet |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.