Leskovacké koližky

Pečené masové kuličky s feferonkou.


2.9943x
30 min

Postup přípravy

Sýr a slaninu nakrájíme na malé kostičky, česnek a feferonku očistíme a drobně nasekáme.

Do mletého masa vmícháme slaninu, sýr, česnek i feferonku. Podle chuti osolíme, opepříme a dobře propracujeme.

Z masové hmoty tvoříme kuličky velké asi vlašský ořech. Leskovacké koližky pečeme na roštu nebo smažíme v oleji. Na roštu jsou ale lepší. Koližky můžeme podávat jako hlavní chod nebo jako chuťovku.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Leskovacké koližky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Srbská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.