Recept na přípravu ledového salátu s rukolou, avokádem, tuňákem a vejci. Pokrm můžeme podávat jako předkrm nebo lehkou zdravou večeři.
3 ks | vejce |
2 ks | avokádo |
1 konzerva | tuňák ve vlastní šťávě |
100 g | rukola |
1 hlávka | ledový salát |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
zálivka | |
1 lžička | med |
3-4 lžíce | olivový olej |
1 lžíce | citronová šťáva |
1 lžička | dijonská hořčice |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.