Salát pro sváteční a nevšední český stůl.
1 svazeček | pažitka |
1 plechovka | tuňák ve vlastní šťávě |
1 hlávka | ledový salát |
200 g | vařené krevety |
Na tento chutný salát si nejprve připravíme zálivku. Do hrníčku nebo sklenice dáme 1 lžíci olivového oleje, 1 lžíci octa, 1 stroužek česneku, 1 lžíce strouhaného křenu a špetku soli. Vše promícháme.
Salát nastrouháme na kousky do větší mísy, přidáme nasekané krevety a tuňáka i se šťávou. Zalijeme zálivkou, kterou jsme si sami umíchali a salát lehce promícháme aby se zálivka rovnoměrně rozprostřela. Vychlazený salát hustě posypeme jemně nasekanou pažitkou.
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.