Po vytažení z trouby jsou hodně měkké, křupavými se stanou, až vychladnou. Vytahujeme tedy po udané době, ještě skoro bílé. :)
terca
Komentář k receptu Laskonky
ja bych rekla ,ze se zloutek vysleha nad parou a vychladly se smicha s vyslehanym maslem a orechy.
Panacek
Re: Správně
Rozhodne nespravne - laskonky byly vzdy delane z orechu, akorat v devadesatych letech je cukrari zacali delat z kokosu, protoze je to levnejsi. Je to na vas, ale mel byste si overit puvodni receptury, nez budete tvrdit neco o pravych laskonkach.
aliz
také dělám laskonky, ale vyšlehám bílky s cukrem nad párou a pak přidám kokos. Vůbec nedávám ani ořechy ani strouhanku.V troubě se musí jen sušit ne péct .
bonus
Měla jsem je hnědé a jsou dost sladké. Jak to pečete že je máte bílé? Když jsem je vytáhla dřív (aby byli bílé) tak se mi zdáli nedopečené.