Recept na levnou a rychlou pochoutku paní Irenky z Hradce. Hodí se k vínu.
Hodnocení
3.2
/ 5 (13x)
Doba přípravy
30 min
Ingredience
Trojobal
Vejce2 ks
Strouhanka5 lžic
Hladká mouka 5 lžic
Ostatní
Salám gothaj10 plátků
Vejce natvrdo4 ks
Salám junior10 plátků
Sádlo na smažení5 lžic
Postup přípravy
Do kastrůlku vložíme vejce. Vejce uvaříme natvrdo.
Než se vejce uvaří, nakrájíme silnější plátky gothaje a slabší plátky salámu junior. Vejce oloupeme a nakrájíme. Kousky vejce zabalíme do plátku junioru a to celé zabalíme do plátku gothaje.
Labužnické závitky obalíme v klasickém trojobalu a osmažíme nejlépe na sádle.
Labužnické závitky paní Irenky podáváme např. s chlebem. Odleželé jsou výborné i druhý den.
Premyslel jsem dlouho, co pripravit na rande pro mou novou pritelkyni a pak jsem nasel tento recept. Zkusil jsem to a byli jsme oba ohromeni! Dekuji a vice takovych jednoduchych receptu! Navic i finacne vyhodnych. Jsem totiz student, tak se kazda usetrena korunka hodi :)
Marcela
Škoda,že jste nedala i fotku :(, špatně jsem to pochopila a obalila celá vejce, ale bylo to dobré, navíc jsem dochutila ještě plnotučnou hořčicí a mohu opravdu doporučit!
Broňka
Narazila jsem na tento recept a prisel mi zajimavy. Tak jsem ho vyzkousela a musim Vas pochvalit pani Irenko!! Je to jednoduche, levne a hlavne vyborne!!
Eda N.
Zkusím zítra na večeři a napíši, jak to chutná!!!Jsem cizinec, tak se rád přiučím nějaké české typičské recepty.
Irena
Vážená jmenovkyně, jsem velice ráda, že konečně někdo našel recept, který uspokojí i můj mlsný jazýček. Hned jsem vyzkoušela a všem mlsným jazýčkům vřele doporučuji.
Irena