Kyjevský kotlet

Kuřecí prsíčka plněná máslem a nakrájenými žampióny obalujeme v trojobalu a podáváme s brambory.


2.9348x
45 min

Postup přípravy

Kuřecí prsa(ze dvou kuřat) rozdělíme na 4 dílky, které ještě na plocho rozřízneme, abychom dostaly velké řízky. Naklepeme je, osolíme, opepříme. Na každý položíme kousek másla a očištěné nakrájené žampióny, řízky zavineme a spíchneme párátkem. Před smažením je obalíme v trojobalu a usmažíme na pánvičce. Na talíři každý kotlet nařízneme, aby máslo vyteklo ven.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kyjevský kotlet

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.