Recept prosté kuchyně: Jak udělat květákový mozeček, aby chutnal jako od babičky
Květákový mozeček je klasika na českých stolech. Jednoduchý, rychlý a v sezoně cenově dostupný pokrm znají a milují celé generace. Připravíme ho jen z pár surovin, přesto dokáže potěšit lahodnou chutí i variabilitou. V článku najdete nejen tipy, jak si mozeček zpříjemnit i modernějšími variantami, ale také praktický recept na květák jako mozeček.
7 levných jídel, která můžeme uvařit, i když není peněz nazbyt
Vařit levně nutně neznamená snížit z nároků na dobré jídlo. Vždycky platí, že nejlevnější jsou plodiny, které zrovna mají sezónu. Vedle nich ale existuje také řada základních surovin, ze kterých můžeme levně vařit po celý rok, aniž by to strhlo naši peněženku. Mezi ně patří brambory, rýže, luštěniny nebo těstoviny. Z nich připravíme syté a chutné pokrmy bez ohledu na roční období.

Autor:Michy

Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena