Květák po neapolsku

Jednoduchý recept, který můžeme podávat s opečenými brambory nebo s kroketami. Vhodné jsou i těstoviny a zeleninový salát.


5.05x
30 min

Ingredience

sůl
1 kskvěták
100 gsýr
pepř
2 lžícerostliný tuk

na ozdobu

2 lžícepažitka

podle chuti

citronová šťáva

Postup přípravy

Očištěný květák rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě téměř doměkka. Růžičky vložíme do vymazané zapékací mísy, opepříme, posypeme jemně strouhaným sýrem a obložíme kousky tuku. Květák po neapolsku krátce zapečeme ve vyhřáté troubě. Hotový květák po neapolsku podle chuti pokapeme citronovou šťávou a posypeme nadrobno nasekanou pažitkou. Ihned podáváme.
user-icon

autor Neobee


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Květák po neapolsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena