Kvasnicová polévka

Rychlá polévka plná vitamínů.


3.718x
25 min
1×

Ingredience

2 ksvejce
1 kscibule
15 dkgceler
1 ksmrkev
1 kspetržel
10 dkgdroždí
2 kostkybujón zeleninový

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
sekaná petrželka
mletý černý pepř

Postup přípravy

Cibuli a kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky. Ve dvou litrech vody rozpustíme bujony. Na oleji osmažíme cibuli, přidáme kvasnice, necháme je rozpustit. Zalijeme je vodou, osolíme a opepříme. Do polévky vsypeme kořenovou zeleninu a vaříme do změknutí. Nakonec do kvasnicové polévky přidáme vařená vejce nakrájená na kostičky a nať petržele. Kvasnicovou polévku již jen krátce povaříme a odstavíme. Kvasnicovou polévku podáváme s čerstvým pečivem.
user-icon

autor EDUŠ

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kvasnicová polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena