Kuřecí maso omyjeme, odblaníme a přes potravinovou fólii naklepeme.
Připravíme si marinádu, kterou budeme maso potírat. Do mísy nastrouháme ementál, přidáme kečup, hořčici, sůl a pepř. Důkladně směs promícháme. Touto směsí potřeme jednu stranu kuřecích prsíček a maso pevně zavineme do rolády.
Připravené rolády vložíme do lednice a necháme chvíli odpočinout. Poté maso vytáhneme z lednice a každou roládu nakrájíme na plátky zhruba 2 centimetry silné. Plátky masa navlečeme na grilovací jehly. Na potírání masa během grilování si připravíme směs z oleje, ke kterému přidáme grilovací koření a mletou papriku. Touto směsí potřeme připravené maso na jehlách a dáme na rozpálený gril. Maso grilujeme zhruba 10 minut.
Hotové kuřecí závitky na jehle podáváme se zeleninou a jakoukoliv omáčkou, která se hodí ke grilovanému masu.