Kuřecí tajemství

Vhodné jako hlavní chod i na studeno jako nářez.


3.9112x
45 min
1×

Ingredience

5 ksvejce
20 dkgsýr
1 lžícesekaná petrželka
20 dkganglická slanina
1 špetkamletý černý pepř
4 kskuřecí řízek
1 balíčekmražená zeleninová směs

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Kuřecí řízky ještě podélně rozkrojíme na slabší plátky.

Do misky nastrouháme tvrdý sýr, přidáme vejce, strouhanku, mraženou zeleninu, pepř, sůl a petrželku. Směs zamícháme.

Vezmeme formu srnčího hřbetu a vyložíme ji anglickou slaninou. Používám formu bábovky. Pak vyložíme kuřecími plátky a doprostřed dáme nádivku. Maso a anglickou slaninu, které přesahuje přehneme na náplň. Kuřecí tajemství dáme péci a pečeme asi 25 minut v předehřáté troubě.

Kuřecí tajemství podáváme s přílohou podle chuti.
user-icon

autor Hanulka21


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí tajemství

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká