Kuřecí šnečci

Máte rádi masíčko, bazalku a chuťovky? V tom případě zkuste tyto šnečky. Můžete také podávat jako hlavní jídlo s přílohou.


3.1188x
20 min

Postup přípravy

Kuřecí prsa omyjeme, osušíme, lehce nařízneme a lehce naklepeme. Nejlépe přes fólii nebo igelitový sáček. Plátky jemně osolíme a opepříme.

Česnek oloupeme a utřeme s protlakem a špetkou soli. Z bazalky otrháme lístky, které omyjeme a opatrně osušíme, abychom je moc nepoškodili.

Připravenou směsí potřeme kuřecí plátky. Na ně rozložíme slaninu a lístky bazalky. Plátky srolujeme do roládek. Připravíme si špejle nebo párátka.

Roládky nakrájíme asi na 1cm široké plátky - šnečky, které ihned pícháme na jehly, špejle nebo párátka.

Ty pak můžeme grilovat nebo jen tak restovat v pánvi na oleji. Obvykle stačí tak 10 minut na grilu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí šnečci

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.