Kuřecí šnečci

Máte rádi masíčko, bazalku a chuťovky? V tom případě zkuste tyto šnečky. Můžete také podávat jako hlavní jídlo s přílohou.


3.1188x
20 min

Postup přípravy

Kuřecí prsa omyjeme, osušíme, lehce nařízneme a lehce naklepeme. Nejlépe přes fólii nebo igelitový sáček. Plátky jemně osolíme a opepříme.

Česnek oloupeme a utřeme s protlakem a špetkou soli. Z bazalky otrháme lístky, které omyjeme a opatrně osušíme, abychom je moc nepoškodili.

Připravenou směsí potřeme kuřecí plátky. Na ně rozložíme slaninu a lístky bazalky. Plátky srolujeme do roládek. Připravíme si špejle nebo párátka.

Roládky nakrájíme asi na 1cm široké plátky - šnečky, které ihned pícháme na jehly, špejle nebo párátka.

Ty pak můžeme grilovat nebo jen tak restovat v pánvi na oleji. Obvykle stačí tak 10 minut na grilu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí šnečci

Zpět na recept