Připravíme si náplň. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Na lžíci másla plátky osmahneme. Osolíme, zasypeme strouhankou, znovu osmahneme a nakonec zalijeme rozmíchaným vejcem. Náplň promícháme a necháme srazit.
Kuřecí řízky podle potřeby očistíme. Podélně v nich vykrojíme kapsu a lehce je rozklepeme. Osolíme je. Naplníme je půlkou plátku šunky a žampionovou náplní. Kuřecí řízky sepneme párátkem, případně okraje sklepneme paličkou na maso. Kuřecí řízky s náplní pak obalujeme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance.
Kuřecí řízky s žampionovou náplní v trojobalu vložíme do dobře rozehřátého tuku a smažíme po obou stranách dozlatova. Hotové řízky při vyjímání z pánve necháme okapat. Párátka vyjmeme.
Kuřecí řízky s žampionovou náplní v trojobalu podáváme s brambory, bramborovou kaší a se zeleninovými saláty.