Kuřecí řízky s žampionovou náplní v trojobalu

Výborná pochoutka pro labužníky. Recept pro milovníky žampionů či jiných hub.


3.0912x
60 min
1×

Postup přípravy

Připravíme si náplň. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Na lžíci másla plátky osmahneme. Osolíme, zasypeme strouhankou, znovu osmahneme a nakonec zalijeme rozmíchaným vejcem. Náplň promícháme a necháme srazit.

Kuřecí řízky podle potřeby očistíme. Podélně v nich vykrojíme kapsu a lehce je rozklepeme. Osolíme je. Naplníme je půlkou plátku šunky a žampionovou náplní. Kuřecí řízky sepneme párátkem, případně okraje sklepneme paličkou na maso. Kuřecí řízky s náplní pak obalujeme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance.

Kuřecí řízky s žampionovou náplní v trojobalu vložíme do dobře rozehřátého tuku a smažíme po obou stranách dozlatova. Hotové řízky při vyjímání z pánve necháme okapat. Párátka vyjmeme.

Kuřecí řízky s žampionovou náplní v trojobalu podáváme s brambory, bramborovou kaší a se zeleninovými saláty.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí řízky s žampionovou náplní v trojobalu

Zpět na recept