sůl | ||
2 ks | vejce | |
100 ml | mléko | |
0.5 ks | citron | |
150 g | eidam | |
100 ml | bílé víno | |
100 g | hladká mouka | |
50 ml | bílé víno | |
500 g | kuřecí prsíčka | |
plej na smažení | ||
50 dkg | kuřecí stehno |
Kuřecí maso omyjeme, osušíme. Poté plátky masa naklepeme a osolíme po obou stranách. Připravíme si těstíčko z vajec, mouky, mléka, bílého vína a nastrouhaného sýra. Ve vzniklém těstíčku kuřecí prsa obalíme.
Na pánvi rozpálíme olej a obalené maso smažíme dozlatova po obou stranách. Podáváme se salátem pokapané citronovou šťávou.
Autor:Vilienka
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena