Kuřecí prsa v sherry

Recept na kuřecí maso dušené ve vývaru ochuceném sherry. Jídlo voní tymiánem a olivami.


3.0524x
30 min

Postup přípravy

Kuřecí maso očistíme a nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a maso opečeme na olivovém oleji dozlatova. Udržujeme ho v teple.

Olej slijeme z pánve a výpek zředíme sherry a vývarem. Podle potřeby zahustíme hladkou moukou. Přidáme prolisovaný česnek a tymián. Maso vrátíme do pánve s necháme ho asi 10 minut dusit. Plněné olivy nakrájíme na plátky a přidáme i s černými olivami k masu, prohřejeme a máme hotovo.

Kuřecí prsa v sherry nejlépe chutnají s rýží.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí prsa v sherry

Zpět na recept