Kuřecí prsa s fazolkami

Vyzkoušejte kuřecí prsa s fazolkami.


3.1158x
35 min
1×

Ingredience

10 stroužkůčesnek
sůl
1 lžičkamletý kmín
olej na smažení
300 gkuřecí prsní řízky
1.5 lžičkyVegeta papriková
1 balíčekfazolové lusky zmrazené (350 g)

na obalení

1 ksvejce
1 lžičkaSolamyl

příloha

3 ksrýže ve varných sáčcích

podle chuti

sójová omáčka na pokapání rýže

Postup přípravy

Rýži uvaříme podle návodu na obalu. Příprava trvá asi 20 minut. Během této doby zvládneme připravit kuřecí prsa s fazolkami. Fazolové lusky necháme rozmrazit, zabalíme do utěrky a důkladně osušíme. Použít můžeme i čerstvé fazolové lusky, ty ale musíme rozkrájet na kousky. Zmrazené lusky se prodávají už pokrájené. Opláchnuté maso nakrájíme na malé kousky a smícháme ho s celým vajíčkem a lžičkou Solamylu. Na jedné pánvi zprudka osmahneme maso dočervena . Fazolky také zprudka smažíme na rozpáleném oleji, ale na druhé pánvi.Pokud jsou fazolky dobře osušené, osmaží se téměř dokřupava. Pak osmažené maso a fazolové lusky smícháme, přidáme česnek a koření a krátce ještě smažíme. Kuřecí prsa s fazolkami podáváme s rýží. Rýži můžeme pokapat sójovou omáčkou, nebo chilli omáčkou. Pokrm je vybraný z bohaté čínské kuchyně. Pro mnohé je trochu netradiční, ale nezklame vás jeho snadná příprava a hlavně jeho chuť.
user-icon

autor Dana

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kuřecí prsa s fazolkami

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena