Kuřecí prsa s fazolkami

Vyzkoušejte kuřecí prsa s fazolkami.


3.1158x
35 min
1×

Postup přípravy

Rýži uvaříme podle návodu na obalu. Příprava trvá asi 20 minut. Během této doby zvládneme připravit kuřecí prsa s fazolkami.

Fazolové lusky necháme rozmrazit, zabalíme do utěrky a důkladně osušíme. Použít můžeme i čerstvé fazolové lusky, ty ale musíme rozkrájet na kousky. Zmrazené lusky se prodávají už pokrájené.

Opláchnuté maso nakrájíme na malé kousky a smícháme ho s celým vajíčkem a lžičkou Solamylu.

Na jedné pánvi zprudka osmahneme maso dočervena . Fazolky také zprudka smažíme na rozpáleném oleji, ale na druhé pánvi.Pokud jsou fazolky dobře osušené, osmaží se téměř dokřupava. Pak osmažené maso a fazolové lusky smícháme, přidáme česnek a koření a krátce ještě smažíme.

Kuřecí prsa s fazolkami podáváme s rýží. Rýži můžeme pokapat sójovou
omáčkou, nebo chilli omáčkou.

Pokrm je vybraný z bohaté čínské kuchyně. Pro mnohé je trochu netradiční, ale nezklame vás jeho snadná příprava a hlavně jeho chuť.
user-icon

autor Dana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí prsa s fazolkami

Zpět na recept