Vaření.czReceptyKuřecí prsa na tymiánovém medu

Kuřecí prsa na tymiánovém medu

Jednoduchý a rychlý recept na skvělé kuřecí nudličky marinované v medu, tymiánu a citronu. Recept je na 1 porci.


3.1169x
20 min

Postup přípravy

Kuřecí prsní řízek podle potřeby odblaníme a nakrájíme na nudličky nebo kostičky. Jak chceme. Jen lehce je osolíme. Připravíme si marinádu. Med smícháme s olejem, citronovou kůrou a tymiánem. Kostky nebo nudličky vložíme do marinády a promícháme. Vše necháme v chladu uležet. Nejlépe do druhého dne. Druhý den si rozpálíme pánev a marinované maso do něj vyklopíme. Pánev musí být opravdu rozpálená a celé restování musí být rychlé a prudké, aby tymián nestihl zhořknout. V závěru smažení můžeme maso zahustit a zjemnit přidáním smetany. Hotové nudličky podáváme s rýží a omáčkou.
user-icon

autor terrynka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kuřecí prsa na tymiánovém medu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena