Kuřecí prsa na smetanovém kari

Rychlý a snadný recept na přípravu kuřecího masa s pórkem a ananasem v jemné smetanové kari omáčce.


4.935x
35 min
5×

Postup přípravy

Kuřecí prsa očistíme, nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, zakapeme olejem a obalíme v solamylu. Kousky ananasu necháme okapat a očištěný pórek nakrájíme na kostičky.

Ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje zprudka opečeme maso ze všech stran dorůžova. Pak kousky vyjmeme a část oleje odlijeme. Na zbývajícím tuku orestujeme pórek, vmícháme maso, okapaný ananas a směs ochutíme kari kořením. Nakonec vše zalijeme smetanou, krátce povaříme na požadovanou hustotu a pokrm dochutíme solí a pepřem.

Kuřecí prsa na smetanovém kari s pórkem a ananasem podáváme s jasnínovou rýží.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí prsa na smetanovém kari

Zpět na recept