Kuřecí polévka se žampiony 2

Polévka pro zahřátí při dlouhých zimních večerech.


4.04x
120 min

Postup přípravy

Maso, žampiony a zeleninu očistíme. Žampiony nakrájíme na plátky, pórek nasekáme na kolečka.

Kuřecí maso (nejlépe paličky) uvaříme spolu s cibulí, česnekem, kouskem mrkve a petržele, solí a celým pepřem. Po uvaření scedíme, maso obereme a ve větších kusech odložíme.

Vývar uvedeme znovu do varu, přidáme na větší kusy pokrájené žampiony a madraské kari, po chvíli přídáme nakrájený pórek a po uvaření zeleniny vrátíme do vývaru maso. Už stačí kuřecí polévku se žampiony jen krátce prohřát a podávat. Krásně zahřeje.
user-icon

autor Stokina


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí polévka se žampiony 2

Zpět na recept