Kuřecí plátky s medem

Kuřecí maso v medu.


3.283x
30 min

Postup přípravy

Z medu, sójové omáčky, dezertního vína a masochu si připravíme marinádu. Kuřecí maso podle potřeby očistíme, omyjeme, osušíme a lehce naklepeme. Připravené maso naložíme na hodinku na marinády. Rozehřejeme si troubu, maso přeložíme do pekáčku a nezakryté pečeme na občasného přelévání marinádou. Před dopečením maso přisolíme glutasolem. Podáváme s dušenou rýží nebo čínskými nudlemi a přeléváme vypečenou šťávou.
user-icon

autor admin_hela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kuřecí plátky s medem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena