Tento Řecký pokr si můžete lehce udělat i doma z kuřecího nebo krůtího masíčka. Nejlepší je s tmavým chlebem.
Hodnocení
2.9
/ 5 (1043x)
Doba přípravy
30 min
Chutnalo
2x
Ingredience
- -
česnek
- -
olej
- -
sůl
- -
hladká mouka
- -
zázvor
- -
mletý pepř
- -
sójová omáčka
- -
kuřecí prsa
- -
chilli
- -
worcesterská omáčka
- -
koření Gyros
Postup přípravy
Plátky naklepeme, osolíme, opepříme. Česnek namačkáme na každý plátek, každý si dá podle své chuti. Toto celé obalíme v hladké mouce. Olej rozpálíme a plátky opečeme, napřed posypanou stranou. Když jsou plátky měkké, zalijeme je trochou vroucí vody a přidáme sójovou a worcesterskou omáčku(chilli jen trochu), podle chuti dosolíme. Nakonec zahustíme tmavou jíškou.