Fazolové lusky propláchneme studenou vodou, necháme okapat a oschnout. Konce lusků odkrojíme. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.
V hrnečku rozmícháme solamyl se studenou vodou, chilli omáčkou, cukrem a sójovou omáčkou.
Fazolové lusky smažíme zprudka na rozpáleném oleji, smažíme je "dokřupava?. Ke konci smažení přidáme i česnek pokrájený na plátky. Necháme ho krátce osmahnout a pak k fazolkám přilijeme připravenou omáčku ze solamylu a chilli. Mícháme a prohříváme, do zhoustnutí omáčky. Podle chuti přisolíme.
Kuřecí prsa zlehka naklepeme, okořeníme a z obou stran osmažíme dozlatova. Z omáčky vyjmeme několik fazolových lusků (na každý plátek masa asi 4). Lusky zabalíme do anglické slaniny, položíme na kuřecí maso a překryjeme plátkem sýra. Maso pak ještě chvíli na pánvi prohříváme, dokud se sýr neroztaví.
Kuřecí plátky s fazolkami podáváme s rýží nebo bramborovými hranolky. Přílohu překryjeme osmaženými fazolkami s chilli omáčkou.