Výtečný drůbeží pokrm, který zasytí všechny hladové žaludky.
Hodnocení
2.9
/ 5 (1564x)
Doba přípravy
120 min
Ingredience
sůl
60 g
máslo
1 ks
cibule
tymián
2 ks
rajče
250 g
rýže
4 dl
kuřecí vývar
mletý bílý pepř
60 g
vlašské ořechy
250 g
kuřecí maso vařené
Postup přípravy
Cibuli očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. Vařené kuřecí maso nakrájíme na nudličky. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky.
V kastrůlku rozehřejeme máslo a maso s cibulí v něm osmahneme do červena. Pak k masu přidáme koření, rýži a sůl. Směs za stálého míchání smažíme asi 5 minut. Pak jej zalijeme vývarem, přidáme rajčata, ořechy a směs dusíme do změknutí rýže.
Hotový kuřecí pilaf ihned podáváme.