Kuřecí masíčko s citrónovým podmáslím

Kuřecí maso nakládáme do ochuceného podmáslí, masíčko je jemné a na jazyku se jen rozplývá.


3.0679x
35 min

Postup přípravy

Smícháme 300 ml podmáslí s několika lžícemi limetkové šťávy. Kuřecí prsíčka nakrájíme na plátky a vložíme je do tohoto podmáslí. Rajčata rozpůlíme, mátu natrháme a do zbylého podmáslí přidáme 2 lžíce limetkové šťávy, mátu, sůl, pepř a cukr. Maso potom necháme okapat a na oleji ho z obou stran opečeme dozlatova, potom maso vyjmeme a ve vypečené šťávě podusíme rajčata, která nakonec ochutíme solí, pepřem a můžeme přidat i cukr. Nočky uvaříme dle návodu v osolené vodě a podáváme k masu a rajčatům.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí masíčko s citrónovým podmáslím

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena