Kuřecí kung-pao

Tradiční čínský pokr, který u nás už téměř zdomácněl. Hodí se k němu nejlépe rýže!


3.11294x
30 min
7×

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na kostičky. Vejce smícháme se solí a škrobem na hustou kašičku, v níž obalíme kousky masa. Obalené kousky kuřete necháme chvíli odležet. Chilli papričky nasekáme na kousíčky bez semínek a dáme je do hrnečku se sójovou omáčkou, vínem, cukrem, špetkou soli. Zálivku převaříme a stáhneme z ohně. Na prudkém ohni maso rychle orestujeme. Po chvíli přidáme arašídy a po chvíli zalijeme připravenou omáčkou. Pokrm dobře promícháme, až omáčka obalí jednotlivé kousky masa.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí kung-pao

Zpět na recept