Kuřecí kousky v bešamelu

Velmi rychlé, výborné a celkem lehké jídlo z kuřecích kousků s bešamelem a sýrem.


3.0114x
35 min

Postup přípravy

Maso nakrájíme na větší kousky, osolíme, ochutíme kari kořením. Na rozehřátou pánev vlijeme olej a maso osmažíme doměkka.

Zvlášť v hrnci rozehřejeme máslo, přidáme mouku a zasmažíme ji v jíšku. Přidáváme mléko, až vznikne ne moc hustý bešamel. Ten osolíme, ochutíme kečupem a trochou bazalky a necháme povařit.

Zapékací misku vytřeme olejem a přidáme opečené maso, na které nahrubo nastrouháme tvrdý sýr. Vše zalijeme připraveným bešamelem a zapečeme ve vyhřáté troubě dorůžova.

Podáváme se suchou pizzou, nebo opečeným toustovým chlebem.
user-icon

autor Hykva


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí kousky v bešamelu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská