Kuřecí prsa očistíme a omyjeme. Po osušení je nakrájíme na větší kousky. Posypeme je sušeným drceným tymiánem, přidáme solamyl a pokapeme olivovým olejem. Dobře promícháme, necháme chvíli v chladu uležet.
Žampiony očistíme, oloupeme a nakrájíme na větší kousky. Pekingské zelí zbavíme vrchního listu a nakrájíme na proužky.
Na rozehřátou pánev s nepřilnavým dnem vsypeme připravené kuřecí maso a krátce orestujeme. Přilijeme sladkou sójovou omáčku a worcester (podle chuti můžeme přidat více). Po spojení omáčky s masem přidáme nakrájené žampiony, promícháme a prohřejeme. Nakonec přidáme nakrájené zelí, vše promícháme a opět krátce prohřejeme. Žampiony a zelí pustí šťávu, lze však podle potřeby ještě mírně podlít vodou.
Kuřecí kousky se žampiony servírujeme s pečenými brambory, které podléváme vzniklou šťávou.