Kuřecí prsa očistíme, osolíme, lehce naklepeme a nakrájíme na kousky. Pak maso ochutíme směsí Horalka a zakapeme olejem. Takto připravená kuřecí prsa necháme odležet v chladu alespoň 2 hodiny. V 250 ml vlažného zeleninového vývaru rozkvedláme sušený rýžový nápoj a rýžovou mouku. Kořen křenu očistíme a nastrouháme najemno.
Na suché rozpálené pánvi zprudka orestujeme kousky masa, které podlijeme zeleninovým vývarem. Maso zvolna dusíme doměkka. Pak za stálého míchání postupně přiléváme vývar promíchaný s rýžovým nápojem a moukou. Vše povaříme asi 2 minuty a podle potřeby omáčku zředíme vývarem nebo zahustíme rýžovou moukou. Nakonec vmícháme čerstvě nastrouhaný křen a omáčku dochutíme citronovou šťávou a solí.
Kuřecí kousky s křenovým krémem podáváme jako hlavní chod s těstovinami, ale výborně chutnají i s vařeným bramborem.