Kuřecí kotlík

Recept na hlavní jídlo z masa a zeleniny.


4.255x
30 min
3×

Ingredience

2 lžíceolej
2 lžícemáslo
3 ksvelká cibule
500 gkuřecí prsa
2-3 lžíceplnotučná hořčice
2 kssterilované okurky
1 konzervasterilované žampiony
0.25 lsmetana na vaření
2-3 ksbarevná paprika

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na kousky ,osolíme, opepříme a opečeme na směsi oleje a másla (já dávám ramu). Maso vyjmeme a na výpeku zpěníme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli, okurky, slité žampiony (větší konzervu) a papriky, které jsme předem očistili a zbavili semínek. Místo paprik můžou být i rajčata, asi 4 kusy. K zelenině vlijeme smetanu (může být i více), chvilku podusíme, přidáme hořčici a promícháme, vrátíme maso a necháme prohřát. Kuřecí kotlík podáváme samostatně nebo s chlebem či těstovinami.
user-icon

autor Vlasti

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kuřecí kotlík

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena