Kuřecí kebaby

V zimě není problém maso připravit v troubě nebo na pánvi, i když grilované chutná přece nejlépe. Recept můžeme doplnit libovolnou zeleninou.


3.0888x
30 min

Postup přípravy

Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky a naklepeme je.

Marinádu připravíme z oleje, nadrobno nakrájené cibule, citronové šťávy, soli, kari koření, několika kapek tabasca podle chuti, drceného pepře a nakrájených bylinek. Marinádou potřeme kuřecí prsa a v chladu je necháme odležet několik hodin.

Na jehly nebo špejle střídavě napichujeme marinovaná kuřecí prsa a nakrájená játra. Můžeme je proložit i libovolnou zeleninou nakrájenou na stejně velké kousky. V rozehřátém grilu za občasného potírání zbylou marinádou kuřecí kebaby zvolna grilujeme.

Kuřecí kebaby podáváme s čerstvě opečenou bagetkou či chlebem a zeleninovým salátem.

Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí kebaby

Zpět na recept