Kuřecí prsa omyjeme a nakrájíme na kostky. Slaninu nakrájíme na malé kostičky. Pórek očistíme, odkrojíme dva kusy asi 5 cm dlouhé a podélně je nakrájíme na tenké nudličky. Česnek oloupeme. Petrželku jemně usekáme.
Kuřecí maso spolu se slaninou a česnekem umeleme. Osolíme a ochutíme pepřem, čubricou a kmínem. Zalijeme pivem a vmícháme škrobovou moučku, strouhanou housku a petrželovou nať. Směs řádně prohněteme a necháme 15 minut v lednici rozležet.
Mokrýma rukama tvoříme šišky, které zvolna pečeme na malém množství oleje z obou stran dozlatova. Hotové kebaby uchováme na teple. Nakonec ve výpeku osmažíme proužky pórku dorůžova.
Kuřecí kebaby rozdělíme na porce, posypeme osmaženým pórkem a podáváme se šťouchanými bramborami nebo bramborovou kaší.