Kuřecí plátky plněné grilovanými paprikami a tymiánem podáváme s těstovinami nebo rýží.
Hodnocení
3.0
/ 5 (566x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
- -
česnek
- -
olej
- -
sůl
250 ml
vývar
125 ml
smetana
0.5 svazku
tymián
- -
mletý pepř
2 ks
paprika červená
- -
citronová kůra
4 ks
kuřecí řízek
Postup přípravy
Papriky očistíme a pod grilem je necháme změknout, stáhneme slupku a najemno je nasekáme. Osmahneme na oleji, přidáme česnek, sůl a pepř, tymián a citronovou kůru. Maso naklepeme(lehce), naplníme paprikami a sepneme párátky. Opečeme v oleji dozlatova, přilijeme vývar a dusíme asi 20 minut. Potom maso vyjmeme, do šťávy přidáme smetanu, dochutíme solí a pepřem a povaříme.