Kuřecí jehla po česku

Recept na jehlu po česku z kuřecího masa.


2.174x
60 min
1×

Ingredience

1.5 dlolej
3 kscibule
1 ksklobása
200 gžampiony
20 dkganglická slanina
300 gkuřecí maso

podle chuti

sůl
grilovací koření
worchester

podle potřeby

tatarská omáčka

Postup přípravy

Kuřecí maso nakrájíme na kostky, naložíme je do oleje, soli, grilovacího koření, trochy worchesteru a necháme asi jednu hodinu odležet.

Mezitím oloupeme tři menší cibule, které nakrájíme na kolečka. Očistíme žampiony a překrojíme na půl. Jednu klobásu nakrájíme na kolečka a anglickou slaninou na plátky.

Potom napichujeme na jehly maso střídavě s dalšími surovinami a vložíme na vymaštěný pekáč. Zprudka pečeme na 200 °C na 8 minut. Poté podlijeme trochou vody, teplotu stáhneme na 160 °C a pečeme asi 20 minut.

Kuřecí jehlu po česku servírujeme s hranolky nebo vařeným bramborem. Jídlo doplníme zeleninovou oblohou a tatarskou omáčkou.
user-icon

autor Renegene


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí jehla po česku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena