Kuřecí jatýrka podle Marušky

Recept na špíz s játry ve slanině.


4.915x
35 min
2×

Postup přípravy

Kousky jater vhodíme do vařící vody asi na 2 minuty. Pak je vyjmeme a necháme okapat. Játra osolíme, opepříme a posypeme oreganem.

Slaninu nakrájíme na tenké plátky a těmi obalíme kousky jater a hned je napichujeme na jehly nebo špejle. Kuřecí jatýrka podle Marušky pečeme zvolna v rozehřátém oleji nebo na grilu.

Kuřecí jatýrka podle Marušky rozdělíme na talíře a porce posypeme petrželkou a podáváme s krajíčky bílé veky. Kuřecí jatýrka podle Marušky můžeme podávat i s tatarkou nebo kečupem.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí jatýrka podle Marušky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká