Vaření.czReceptyKuřecí játra po provensálsku

Kuřecí játra po provensálsku

Velice chutná a nenáročná příprava kuřeích jater.


3.06x
45 min
1×

Ingredience

4 stroužkyčesnek
1 kscibule
0.5 kelímkusmetana
1 lžičkatymián
1 lžičkabazalka
1 lžičkaoregano
2 lžíceprovensálské bylinky
1 balíčekkuřecí játra

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Kuřecí játra necháme rozmrznout. Poté je vložíme do kastrolu či zapékací mísy a přidáme k nim na kostky nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Kuřecí játra zasypeme provensálskými bylinkami, oreganem, bazalkou a tymiánem. Ještě zalijeme smetanou a vše promícháme. Kuřecí játra po provensálsku vložíme do trouby a pečeme zhruba půl hodiny. Před koncem osolíme. Kuřecí játra po provensálsku podáváme s hranolky či rýží.
user-icon

autor Bibík

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kuřecí játra po provensálsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena