Kuřecí játra na jehle

Marinovaná kuřecí játra s chutí tymiánu a česneku, která grilujeme společně s klobásou, paprikou a cibulí. Recept se bude hodit při posezení s přáteli.


4.713x
45 min
1×

Postup přípravy

Játra očistíme od blan, omyjeme, osušíme a opepříme. Oloupaný česnek prolisujeme a promícháme s kečupem, olejem a nasekanými lístky tymiánu. Do této marinády játra naložíme a necháme v chladu rozležet.

Oloupanou velkou cibuli nakrájíme na klínky a omytou papriku zbavíme jadérek a nakrájíme na čtverce. Klobásu nakrájíme na kolečka silná asi 1 cm a špek pokrájíme na kousky.

Na grilovací jehly střídavě napichujeme papriku, klobásu, cibuli, játra, špek a opět cibuli. Postup opakujeme až do vypotřebování všech surovin a pak grilujeme při střední teplotě doměkka. Během pečení jehly otáčíme a potíráme olejem.

Kuřecí játra na jehle podáváme s grilovanou cuketou, opečeným bramborem a bylinkovým nebo česnekovým dipem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí játra na jehle

Zpět na recept