Kuřecí horal

Oblíbená pochoutka mého muže.


3.0102x
20 min

Ingredience

1 kgkuřecí prsa
olej na smažení

marináda

2 lžičkysůl
3-4 ksvejce
1 lžičkamajoránka
1 lžícehořčice
1 lžícekečup
1 lžičkakari koření
1 lžičkamletý kmín
1 lžičkamletá sladká paprika
1 lžíceworcesterská omáčka
1 lžičkamletý černý pepř
1 lžičkamletá pálivá paprika (chilli)
1 lžičkavegeta (bez glutamanu)

Postup přípravy

Maso nakrájíme na tenké plátky a jemně rukou naklepeme.

Promixujeme olej, vejce a veškeré koření. Plátky masa postupně ve směsi promícháme a přendáme do mísy. Zbytek směsi nalijeme na maso do mísy a vše necháme 24 hodin uležet.

Druhý den maso smažíme ve velmi rozpáleném oleji 2 - 3 minuty z každé strany. Záleží na tloušťce plátků.

Vhodná příloha jsou brambory, ale i hranolky, rýže nebo zelenina
user-icon

autor Jana T.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí horal

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká