Kuřecí horal

Oblíbená pochoutka mého muže.


3.0102x
20 min

Ingredience

1 kgkuřecí prsa
olej na smažení

marináda

2 lžičkysůl
3-4 ksvejce
1 lžičkamajoránka
1 lžícehořčice
1 lžícekečup
1 lžičkakari koření
1 lžičkamletý kmín
1 lžičkamletá sladká paprika
1 lžíceworcesterská omáčka
1 lžičkamletý černý pepř
1 lžičkamletá pálivá paprika (chilli)
1 lžičkavegeta (bez glutamanu)

Postup přípravy

Maso nakrájíme na tenké plátky a jemně rukou naklepeme. Promixujeme olej, vejce a veškeré koření. Plátky masa postupně ve směsi promícháme a přendáme do mísy. Zbytek směsi nalijeme na maso do mísy a vše necháme 24 hodin uležet. Druhý den maso smažíme ve velmi rozpáleném oleji 2 - 3 minuty z každé strany. Záleží na tloušťce plátků. Vhodná příloha jsou brambory, ale i hranolky, rýže nebo zelenina
user-icon

autor Jana T.

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kuřecí horal

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena