Kuřecí guláš s citrusovými plody

Netradiční pochutnání vám zajistí guláš z kuřecího masa, pomerančů a grepu.


3.0636x
45 min

Postup přípravy

Pomeranče a grepy důkladně oloupeme tak, aby na dužině nezůstala tenká blanka. Citrusy pokrájíme na dílky a šťávu schováme. Pórek nakrájíme na kolečka, zelí na kousky, řízky nakrájíme na 2 cm kousky. Maso opečeme na tuku ze všech stran, přidáme pórek a zelí a vyjmeme z pánve a udržujeme v teple. Vypečenou šťávu rozředíme se šťávou z citrusů, smetanou a 100 ml vody. Osolíme, opepříme, zjemníme máslem, přidáme maso, zeleninu a ovoce. Necháme přejít varem a podáváme.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí guláš s citrusovými plody

Zpět na recept