Kuřecí dršťková polévka

Recept pro ty, kteří nemají rádi chapadla v polévce.


3.857x
60 min
1×

Postup přípravy

Kuřecí maso uvaříme v osolené vodě doměkka. Necháme jej zchladnout a obereme od kostí. Vše i s kůžemi nakrájíme na větší nudličky.

Cibulku oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na oleji cibulku zesklovatíme, přidáme mouku a mletou papriku, uděláme jíšku.

Do vařícího se vývaru vsypeme nakrájené maso a znovu uvedeme k varu. Zahustíme vystydlou jíškou, dostatečně provaříme. Do polévky přidáme prolisovaný česnek, majoránku a opepříme.

Kuřecí dršťkovou polévku podáváme s čerstvým chlebem.
user-icon

autor StřeLenka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí dršťková polévka

Zpět na recept