Vaření.czReceptyKuřecí dršťková polévka

Kuřecí dršťková polévka

Recept pro ty, kteří nemají rádi chapadla v polévce.


3.857x
60 min
1×

Postup přípravy

Kuřecí maso uvaříme v osolené vodě doměkka. Necháme jej zchladnout a obereme od kostí. Vše i s kůžemi nakrájíme na větší nudličky. Cibulku oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na oleji cibulku zesklovatíme, přidáme mouku a mletou papriku, uděláme jíšku. Do vařícího se vývaru vsypeme nakrájené maso a znovu uvedeme k varu. Zahustíme vystydlou jíškou, dostatečně provaříme. Do polévky přidáme prolisovaný česnek, majoránku a opepříme. Kuřecí dršťkovou polévku podáváme s čerstvým chlebem.
user-icon

autor StřeLenka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí dršťková polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena