Kuřecí maso omyjeme, očistíme a nakrájíme na nudličky. Tento pokrm nemusíme připravovat pouze z kuřecího masa, ale můžeme podle chuti použít krůtí nebo vepřové maso. Nakrájené maso dáme do mísy, pokapeme sójovou omáčkou, přidáme vejce, grilovací koření, oba druhy pepře, provensálské koření a vegetu. Po promíchání zasypeme moukou a znovu pořádně promícháme. Cibuli očistíme a nakrájíme na malé kousky.
Na pánvi nejprve osmahneme cibuli dozlatova a poté přidáme maso, které smažíme zprudka. Po 4 minutách přidáme mraženou zeleninou a podlijeme vývarem, který jsme si rozmíchali v hrnku. Omáčku chvíli podusíme. Pro zahuštění přidáme ještě trochu rozmíchané mouky ve vodě a podle chuti ještě dochutíme kořením.
Kuřecí čínskou směs můžeme podávat s hranolky, kroketami, rýží nebo brambory.