Kuřecí čína podle malého gurmána

Recept na jednoduchou čínu, která je vynikající s rýží nebo čínskými nudlemi.


2.916x
35 min
1×

Postup přípravy

Kuřecí plátky nakrájíme na nudličky nebo kostičky a na pánvi osmažíme. Maso můžeme předem namarinovat v sójové omáčce s čínským kořením nebo jen osolit a opepřit.

Podle návodu na obalu dáme uvařit rýži nebo čínské nudle. Přílohu volíme podle chuti.

Mraženou nebo čerstvou nakrájenou zeleninu uvaříme nebo osmahneme na másle.

Kuřecí maso rozdělíme na talíře, stejně tak porci rýže (čínských nudlí) a zeleniny.

Kuřecí čínu podle malého gurmána podáváme jako teplý hlavní chod. Můžeme zkusit jíst čínskými hůlkami. Zdobíme podle vlastní fantazie.
user-icon

autor EVULKA


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí čína podle malého gurmána

Zpět na recept