Kuřecí aspik

Lehké letní pohoštění.


3.0111x
75 min

Postup přípravy

Do hrnce nalijeme vodu (necháme si 6 lžic stranou na želatinu), osolíme, přidáme koření, bujón, kuře a uvaříme.

Kůži sundáme a umeleme, maso nakrájíme na větší kousky, vývar scedíme.

Želatinu přelijeme studenou vodou a necháme nabobtnat. 6 dl vývaru přivedeme k varu, odstavíme, vložíme namočenou želatinu a mícháme do hladkého rozpuštění. Smícháme s masem, umletou kůží a nasekanou sterilovanou zeleninou (můžeme vynechat).

Důkladně promíchanou směs nalijeme do formy a dáme do lednice ztuhnout.
user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí aspik

Zpět na recept