Kuřecí Adobo

Filipínské národní jídlo.


5.010x
45 min

Ingredience

3 stroužkyčesnek
1.5 lžičkysůl
2 ksbobkový list
0.5 hrnkujablečný ocet
0.3 hrnkusójová omáčka
0.5 lžičkycelý černý pepř
4 kskuřecí čtvrtky

Postup přípravy

V hrnci smícháme dohromady ocet, sójovou omáčku, nadrobno nakrájený česnek, bobkový list, sůl a pepř. Vše promícháme a necháme hodinu odležet. Ke směsi přidáme kuřecí čtvrtky, přikryjeme poklicí a dusíme 35 - 45 minut doměkka, dokud se tekutina skoro nevyvaří. Kuřecí Adobo podáváme s rýží.
user-icon

autor ambgltd


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuřecí Adobo

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena