Kuře v jogurtové marinádě

Jednoduchý recept s fenomenálním výsledkem. Vhodný pro začátečníky, kteří se chtějí vytáhnout před svým okolím.


3.0829x
60 min

Postup přípravy

Nejprve si připravíme marinádu. Do bílého jogurtu vmícháme sůl a jemně pokrájenou cibuli a česnek.


Připravené kuře zbavíme kůže a vykostíme. Čisté maso nakrájíme na malé kousky. Vložíme je do misky a zalijeme marinádou z jogurtu. Potom si na horkém másle osmahneme koření, do kterého poté vmícháme maso s marinádou. Začneme dusit až do chvíle, kdy je maso měkké.


Takto skvěle marinované maso dochutíme citronovou šťávou a podáváme nejlépe s rýží.


Ze zbytků z kuřete (kosti, kůže) můžeme udělat vývar.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuře v jogurtové marinádě

Zpět na recept