Kuře s citronem a parmazánem

Kuře bude nejlepší s dušenou zeleninou nebo s jemnými brambory.


2.9618x
90 min

Postup přípravy

Troubu předehřejeme na 190 st., škrabkou oloupeme kůru z citronu. V kastrolu na másle opečeme kuře ze všech stran, přidáme plátky citronové kůry, kastrol zakryjeme poklicí a dáme do trouby, kuřata občas obracíme! Po 40 minutách kuřata vyndáme a udržujeme v teple. Do šťávy přidáme vývar a uvedeme do varu, vaříme asi 5 minut, než vývar zhoustne. Přelijeme jej do pánve. Přidáme smetanu a prohřejeme, smícháme si škrob s trochou vody a přidáme ho do omáčky. Tu potom odstavíme z ohně a vmícháme do ní strouhaný parmazán, dochutíme a přeléváme masa na talíři.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuře s citronem a parmazánem

Zpět na recept