Kuře po plzeňsku

Recept na kuře se zajímavou chutí.


5.03x
45 min

Ingredience

sůl
100 gmáslo
1 kscibule
50 grozinky
2 kshouska
0.5 lsvětlé pivo
3 kskuřecí spodní stehno

Postup přípravy

Předem si namočíme rozinky do piva. Kuřecí čtvrtky podle potřeby očistíme a osoíme. Cibuli očistíme a nasekáme. Kuřecí čtvrtky opečeme na másle s cibulí. Zalijeme pivem a dusíme doměkka. Když je maso měkké, dáme ho na talíř a do výpeku přidáme namočenou housku a podusíme. Pak šťávu přecedíme, aby nebyly žmolky. Do omáčky přidáme rozinky naložené v pivu, zpět vložíme kuře po plzeňsku a dusíme ještě 5 minut. Kuře po plzeňsku podáváme s vařeným bramborem nebo rýží.
user-icon

autor kutilkova

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kuře po plzeňsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena