Kuře po ďábelsku

Kuřecí stehna nebo řízky potírané skvělou marinádou.


4.618x
60 min

Postup přípravy

Kuřecí maso naporcujeme, můžeme stáhnout kůži. Osolíme, dáme do zapékací mísy a vložíme i kousek másla. Z oleje, kari, papriky, pepře a prolisovaného česneku uděláme marinádu. Množství volíme podle chuti (asi lžičku z každého koření). Po celou dobu pečení kuře ďábelskou marinádou potíráme. Můžeme podlévat teplou vodou, aby se nám vypeklo dost šťávy. Kuře po ďábelsku podáváme s houskovým knedlíkem, ale mohou být i brambory. Velmi dobré.
user-icon

autor kokos23

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kuře po ďábelsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena