Kuře po cincarsku

Kuře Pača. Dušené kuře podávané s vaječno-česnekovou omáčkou.


3.0675x
30 min

Postup přípravy

Kuře naporcujeme. Vložíme jej do hrnce, osolíme, zalijeme vodou a vaříme téměř doměkka.

Vejce rozšleháme, smícháme s moukou a mlékem a rozmícháme v hladkou hmotu. Česnek oloupeme a nasekáme najemno.

Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce sádla a směs na něj nalijeme. Přilijeme trochu vývaru z kuřete a za stálého míchání směs přivedeme k varu. Zavaříme a podle potřeby přidáme ještě trochu vývaru. Stranou si na zbylém sádle jen prohřejeme papriku a spolu s česnekem to přidáme k omáčce a už je prohřejeme.

Porce kuřete po cincarsku zalijeme omáčkou. Podáváme s rýží.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuře po cincarsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.