Kuře po cincarsku

Kuře Pača. Dušené kuře podávané s vaječno-česnekovou omáčkou.


3.0675x
30 min

Postup přípravy

Kuře naporcujeme. Vložíme jej do hrnce, osolíme, zalijeme vodou a vaříme téměř doměkka. Vejce rozšleháme, smícháme s moukou a mlékem a rozmícháme v hladkou hmotu. Česnek oloupeme a nasekáme najemno. Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce sádla a směs na něj nalijeme. Přilijeme trochu vývaru z kuřete a za stálého míchání směs přivedeme k varu. Zavaříme a podle potřeby přidáme ještě trochu vývaru. Stranou si na zbylém sádle jen prohřejeme papriku a spolu s česnekem to přidáme k omáčce a už je prohřejeme. Porce kuřete po cincarsku zalijeme omáčkou. Podáváme s rýží.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kuře po cincarsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena