Kuře po burgundsku

Kuřátko provoňené bylinkami


2.91041x
45 min

Postup přípravy

Z másla a části nasekaných bylinek si připravíme bylinkové máslo. Kuře zvenku i zevnitř osolíme, opepříme, prošpikujeme slaninou a naplníme bylinkami a sekaným česnekem. Kuře vložíme na pekáč, pod kůži na prsou vetřeme a na zbytek kuřete poklademe kousky bylinkového másla, obložíme rajčaty a dáme péci. Hotové kuře vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem a necháme vyvařit. Kuře naporcujeme a podáváme s přecezenou šťávou.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuře po burgundsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.